duktig pålle

Då var den här dagen över! Ligger just nu nerbäddad i sängen efter en lååång men bra dag. - Jobbet rullade på bra och vips så var klockan halv fem och det var dags att köra till stallet. När jag väl kom fram väntade söta Kim på mig så vi hann snacka en stund innan jag hoppade upp på lilla H och red bort till utebanan.

Å snacka om att Haldor var fin idag! Så fort jag kortade upp tyglarna så var han bara "där", jag kontrollerade så att allt funkade - gas, broms, höger, vänster i båda varven i alla gångarter och hör och häpna - allt funkade DIREKT! 

Efter det gick jag över till "åttan" med två kryss, målet var att få honom avslappnad och kontrollerad, och ha med galoppen genom svängarna.

- Jag var beredd på att ha en spänd häst som tyckte att det där med hinder fortfarande är lite läskigt, men icke sa nicke - Haldor blev överförtjust när han insåg att vi skulle "hoppa" och tog i som bara den, drog iväg efter och skuttade lite halvlamt av ren lycka! Så himla kul att han tyckte det var roligt och hade lite självförtroende. Jag rullade iaf på övningen tills jag hade kontroll på busfröet både innan och efter och tills han var så avslappnad att jag faktiskt kunde jobba honom genom svängen!

Så nöjd med honom - nu hoppas vi på att det håller i sig!!

 
Hoppning i somras!
 

Kramar Kajsa
 

Bland svullna ben och kyl-lera

Hejhej!
Jag var hemma vid 21.15 igår så jag tog min en macka sen somna jag som en stock. Var ute i lördes så sov inte många timmar innan det va söndag och skulle jobba på travet från 12-15 sen var jag i stallet från 16-21 så jag var heelt slut och tror jag somna innan jag träffa kudden. 
 
Men det jag skulle berätta var om Amber. Kände lite på hennes ben som jag gör varje dag och tyckte hon var lite tjock längst ner på hennes vänster fram. Men det är svårt att känna nu när hon har så jäklar mycket hår på benen men jag kylde det en stund och då kunde man även se att det va lite tjockt. Hon var varken varm eller halt men hon hade ett litet sår på det andra benet med så hon hade antagligen busat lite i hagen för så såg hon inte ut dagen innan. Hörde sedan att hästarna på lösdriften hade busat och dem går precis bredvid Ambers hage så hon har säkert inte varit långsam på att hänga med där så gott det gått. 
Men ut och skritta sedan skölja och kyl-lera på de så ska det nog bli bra efter ett par dagar. 
 
Nu ska jag och Stella ta oss en PW in till stan för att lämna tillbaka en film som skulle varit inne i söndes -.- Sen ska vi cykla till stallet minsan! Har man ingen häst att rida så får man göra annat! Scarlet har gått två dagar i rad och igår va hon så trött så jag inte ens vågade sitta på henne när vi skrittade hem efter lite backträning i skogen så idag får hon vila haha. Kanske ska ta lite lera på henne med- ja jag älskar kyl-lera ;) 
 
Men vi höres kanske ikväll! Allt är beroende på mitt internet.. 
 
Bilden är ifrån förra året bara någon dag innan jag fick hem Stella. Världens sötaste lilla krumelur!
 
Kram Kim
 

God morgon måndag

Klockan är för tidigt! Vill inte gå upp..
Jag har just nu 1timma till jobbet och jag börjar halv åtta - så ja ni kan ju tänka er när jag måste köra och när jag då måste å upp.. dö. 
 
Men efter jobbet väntar min stora grå på mig - och det är det som gör att jag orkar mig genom en jobbig måndag - min stora grå <3 
Ridpasset igår lever jag fortfarande på och bara tanken på att rida gör min glad och varm i kroppen - idag står det markarbete med hinder på utebanan tillsammans med Kim på schemat! KUL
 
Men först jobb. 
 
Ha en så underbar måndag ni bara kan :)
 
 
Kramar Kajsa
 
Visa fler inlägg