Imorgon händer de!

Heeeej! Saknar mig?? Imorgon händer det! Imorgon är mitt internet tillbaka... Fatta jobbigt det har varit att ha haft internet som gör att en video på 10sek tar 2min att ladda i en halv månad?! Men snart så är vi tillbaka på stadig grund.
Har verkligen tre grymma dagar bakom mig. Måndagsklubben i måndes (hey miss obvious) med Kajsa som jag tycker hon beskrev lite dåligt eller så har hon bara inte lika kul som jag ;) Bara så ni vet så är Kajsa awesome att festa med! Vi håller exakt samma scheman supa, kissa dansa and repeat!! Grym kväll med en spännande bilresa hem ;)
Tisdag var jag ute och åt med Patrik och hand familj och fick träffa hans kusiner för första gången också. Även om det inte var planen från början så var plan B inte så pjåkig den heller ;)
I onsdes kom Frida och hälsade på för att kolla på Scarlets hoppträning vilket gick toppen! Senare på kvällen var Amber iväg på träningstävling  som slutade i två klockrena rundor i 90 och 1m! Älskar min häst!
 
En gammal men härlig bild på oss. Fina pärlan vad bra du är <3
Nog med snack! Nu ska jag jobba de sista 45minuterna.
 
Kram Kim
 
 

Gästgivaregården

Love to have semester - säger jag bara!
Jonstorp levererade som vanligt, svin god mat och mysig miljö. Dock sänker vi ju medelåldern ordentligt xD 
 
Nu stallet!
 
 
 
Kram Kajsa
 

Jonstorp nästa

God morgon el ska jag säga god dag (?) 
Idag har vi unnat oss en lång sovmorgon - jäkligt skönt ska jag säga! 
Och nu ska vi åka iväg till Jonstorp för lunch - ja vårt liv kretsar kring mat jag vet xD Men den gästgivargården som ligger där är helt outstanding! 
Ni ska få bilder och så på det sen :)
 
Jag och min Jake <3
 
Kram Kajsa
 
Visa fler inlägg