Det var det...

Nu var den helgen snart över..
Och den har präglats av bebisskrik och förkylning - ingen perfekt helg om jag säger så..
Men den här dagen har varit sååå mysig! Vi hade det jätte mysigt på vår fikadate och nu har lilla familjen varit ute och traskat en långrunda!!
Det var även jätte kul å träffa päronen!! Å jag tror lilla lusen charmade in sig ;) <3

Pappi å lilla Lus


Lilla familjen!


Kram Kajsa

Haldor update

Å måste berätta om igår!
Red Haldor på banan!! :D Det är första gången på typ två månader så jag var i extas och det gjorde inte ett dugg att under de 20min jag red spöregnade det konstant.. Jag var lika glad ändå :)
Sjävlklart skrittade jag bara honom men vi jobbade på rätt bra ändå!
Vi checkade av att bogarna satt där de ska och inte levde sitt egna liv, kände på lite sidvärtes övningar och tempoväxlingar!
Till en början var han tung och lång, hängde i handen och var bara allmänt jätte tråkig, någon bakbensaktivet fanns inte så långt ögat kunde nå och det kändes som om hela bakpartiet bara hängde med...
 
Men efter ett tag började det släppa och jag fick honom rätt lätt i handen, han kom upp sig lite och började jobba, och hör och häpna med jag lyckades till och med skramla liv i bakdelen! Tempoväxlingarna gick över förväntan och jag avslutade men en härlig känsla :)
 
 
Kram Kajsa
 

Busy day

Idag är det fullt upp från morgon till kväll!
Hade lite behövlig sovmorgon i morse, mysig frukost med Jake och sedan gjorde vi ett samlat grepp och städa till huset lite innan päronen kom! De kom på lite fika och hälsa på vovvis :)
Och nu ska jag och Emma åka på en behövlig fikadate! Ska bli riktigt kul!
Och ikväll ska jag rida Lady, vet egentligen inte om jag orkar (eftersom att jag är sjuk) men vi kan ju hoppas att jag får lite styrka av fikan ;)
 
 
Kram Kajsa
 
Visa fler inlägg